voor de waarborging van uw materiaal met vertrouwde veiligheid

Cryo Solutions

Onze Service

Cryo Solutions is specialist op het gebied van cryogene toepassingen. Centraal in onze dienstverlening staan:

Innovatie

Oplossingsgericht

Focus op Service

Kwaliteit

Nieuwe Ideeën

One Stop
Shopping

Cryo Solutions verhuurt en verkoopt cryogene producten, projecten, services, gassen en concepten. U kunt bij ons terecht voor stikstof-, zuurstof-, argon-, helium- en koolzuurvaten. Maar ook voor opbergsystemen, regeltechniek, detectie apparatuur, leidingwerk en gassen. En zoekt u een complete oplossing die bestaat uit een combinatie van deze producten? Dan leveren wij graag een volledig turn-key project, waar u geen omkijken naar heeft

Cryogene toepassingen

Cryo Solutions heeft verstand van zaken. Of u nu werkzaam bent in de biomedische of veterinaire markt, in de techniek of in de medische zorg. Daar profiteert u van, want wij kunnen u adequaat helpen met een persoonlijk advies en de best passende oplossing in uw situatie. Bovendien is Cryo Solutions volledig onafhankelijk. Daardoor kunt u vertrouwen op een open samenwerking met betrekking tot het gassen- en dienstenpakket en de aanschaf of huur van cryogene apparatuur.

Biomedisch

Cryo Solutions heeft jarenlange expertise in het leveren en onderhouden van cryogene apparatuur voor het invriezen en opslaan van biologisch materiaal.

Veterinair

Veterinaire toepassingen van cryogene producten liggen vooral op het vlak van het invriezen en opslaan van dierensperma in vloeibare stikstof.

Technisch

Lage-temperatuuronderzoek, productkoeling, grondmonsterbevriezing, metaalharden en het koudkrimpen van metalen. Zomaar een aantal van de vele cryogene toepassingen binnen de technische sector.