Besturings-systemen

Automatische vulsystemen voor open dewars? Elektronenmicroscopen, druktanks, datalogsystemen of de besturing van een complete cryobank? Besturingssystemen zijn er in vele soorten en maten. Cryo Solutions staat u graag terzijde bij de (technische) keuze en de aanschaf van deze systemen. Maar ook kunt u bij ons terecht voor technische ondersteuning bij de ontwikkeling van een eigen besturingssysteem voor uw cryobank. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van systemen op het gebied van meet- en regeltechniek, vul- en alarmsystemen en temperatuursensoren.

Meet- en regel techniek

Afgas- en simultaanvulsystemen voor diverse toepassingen

Afvulstations voor het (semi) automatisch afvullen van druktanks (binnen en buiten) en open dewars

Automatische vulsystemen voor open dewars en elektronen microscopen

Simultaan en getimed vulsysteem voor stikstofvaten

Wisselautomaat om met meerdere druktanks samen een ‘bulkvoorraad’ te creëren

Lees meer over dit onderwerp in de datasheet ‘Cryogenic Installations and Biobanking’

Vulsystemen

CryoFill 2.0 (Medical Device)

De CryoFill 2.0 is de volgende generatie niveauregelaars voor vloeibare stikstof met een aantal verbeterde en nieuwe functies.

CryoFill 1.0

De standaard voor automatische vulsystemen, geschikt voor zowel 4 puntsmeting 4P als drukdifferentiaalmeting PD met kleuren TFT touchscreen.

CryoSafe

De CryoSafe is een speciale versie van de CryoFill; speciaal ontworpen voor het volautomatisch vullen van een verplaatsbare druktank in een cryo-biobank.

CryoMatic

Dit is onze nieuwste centrale, PLC gestuurd met TFT kleuren touchscreen en Modbus aansluiting.

TEC 2000 & TEC 3000                         Vul- en alarm systeem met drukdifferentiaalmeting, temperatuur uitlezing en datalogfunctie.

Mowden AFT3L

Vul- en alarmsysteem met 4-puntsmeting, temperatuuruitlezing en datalogfunctie. De controller wordt geleverd met een reeks functies.

Quantum QAR3030

Vulsysteem met 4 puntsmeting en alarmering. Automatische regeling van vloeibaar stikstof, vloeibaar argon & vloeibare zuurstof niveaus.

CryoFill 2.0 Medical Device

De CryoFill 2.0 is de volgende generatie niveauregelaar voor vloeibare stikstof met een aantal verbeterde en nieuwe functies. De CryoFill 2.0 voldoet aan de Medical Device Regulation (MDR) (EU) 2017/745. Bovendien is het mogelijk om relevante gegevens op afstand realtime uit te lezen via een alarm- en/of monitoringsysteem.