Bedrijfsprofiel

Cryogene toepassingen voor alle branches

Cryo Solutions heeft verstand van zaken. Uw zaken. Of u nu werkzaam bent in de biomedische of veterinaire markt, in de techniek of in de medische zorg. Daar profiteert u van, want wij kunnen u adequaat helpen met een persoonlijk advies en de best passende oplossing in uw situatie. Bovendien is Cryo Solutions volledig onafhankelijk. Daardoor kunt u vertrouwen op een open samenwerking met betrekking tot het gassen- en dienstenpakket en de aanschaf of huur van cryogene apparatuur.

leveringsvoorwaarden
inkoopvoorwaarden

 

Alle denkbare cryogene producten

U kunt bij ons terecht voor stikstof-, zuurstof-, argon-, helium- en koolzuurvaten. Maar ook voor opbergsystemen, regeltechniek, detectie apparatuur, leidingwerk en gassen. En zoekt u een complete oplossing die bestaat uit een combinatie van deze producten? Dan leveren wij graag een volledig turn-key project, waar u geen omkijken naar heeft.

 

Uitgebreid dienstenpakket om u te ondersteunen

Daarnaast kunt u vertrouwen op een zeer breed dienstenpakket. Daarbij kunt u denken aan service-, installatie- en onderhoudswerkzaamheden. Maar ook voor projectmanagement, consultancy en inkoopondersteuning kunt u bij ons terecht. En wilt u meer weten over bijvoorbeeld veiligheid en werken met vloeibare gassen, dan organiseren wij graag een cursus of training voor u.

Uw voordelen op een rij

  • Wij zijn volledig onafhankelijk en bieden u keuze uit meerdere vooraanstaande leveranciers
  • U doet direct zaken met ons, zonder tussenkomst van derden, tenzij dit uw voorkeur heeft
  • U kunt 24 uur per dag rekenen op onze professionele technische dienst, ook voor producten van derden
  • Wij beschikken over diepgaande cryogene kennis en geven u graag een goed advies over cryogene toepassingen, ontwikkelingen en regelgeving
  • U kunt bij ons terecht voor losse producten, maar ook voor volledige turn-key projecten
  • U kunt erop vertrouwen dat de veiligheid voor personen en opgeslagen materiaal gewaarborgd is
© Cryo Solutions B.V.    T:073 - 620 54 50   info@cryosolutions.nl   Contact   Privacy Policy