Cryo solutions

Bedrijfsprofiel

visie

Bij Cryo Solutions begrijpen we dat het materiaal van onze klanten bewaren van onschatbare waarde is. “Onze visie is om leidend te zijn in cryogene opslag. We willen voorop lopen op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid en respect voor het waardevolle materiaal dat ons is toevertrouwd.

Missie

Cryo Solutions, opgericht in 2005, is een toonaangevend bedrijf op het gebied van cryogene technologie, service en oplossingen. “Onze missie is om organisaties uit diverse sectoren te ondersteunen met op maat gemaakte cryogene oplossingen die veiligheid, betrouwbaarheid en efficiëntie garanderen.” Bij Cryo Solutions geloven we in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten en partners. Als onafhankelijk bedrijf werken we nauw samen met gerenommeerde leveranciers en streven we naar transparantie en open communicatie in al onze samenwerkingen.

diensten

We bieden een uitgebreid assortiment aan cryogene producten, zoals vaten voor diverse gassen, opbergsystemen, regeltechniek, detectieapparatuur en leidingwerk. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het leveren van complete turn-key projecten, zodat onze klanten zich volledig kunnen concentreren op hun kernactiviteiten. Onze diensten omvatten niet alleen installatie, onderhoud en technische ondersteuning, maar ook projectmanagement, consultancy en inkoopondersteuning. Bovendien organiseren wij regelmatig cursussen en trainingen op het gebied van veiligheid en het werken met vloeibare gassen.

Uw Voordeel

Kern
Waarden

We erkennen dat voor onze klanten, de veiligheid van hun opgeslagen materialen van het grootste belang is. Daarom is veiligheid onze topprioriteit in alles wat we doen, van het ontwerpen van onze faciliteiten en apparatuur tot onze dagelijkse operationele procedures.

Wij begrijpen dat de materialen die we opslaan – of het nu embryo’s, sperma, bloed, beenmerg of andere materialen zijn – onvervangbaar en van onschatbare waarde zijn voor onze klanten. Wij benaderen onze verantwoordelijkheid om deze materialen veilig te bewaren met het grootste respect en de grootste zorgvuldigheid.

We streven ernaar om de technologische leider in onze sector te zijn, met als doel onze klanten de meest veilige en betrouwbare oplossingen voor cryogene opslag te bieden.

We erkennen dat onze medewerkers de sleutel zijn tot het handhaven van onze hoge veiligheidsnormen. Daarom zetten we ons in voor voortdurende training en opleiding op het gebied van veiligheid en risicobeheer.

We streven ernaar om sterke en vertrouwensvolle relaties met onze klanten op te bouwen door transparantie in onze processen en door consequent te voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.