Lage-temperatuuronderzoek, productkoeling, grondmonsterbevriezing, metaalharden en het koudkrimpen van metalen. Zomaar een aantal van de vele cryogene toepassingen binnen de technische sector. Cryo Solutions kent ze allemaal en is u graag van dienst met gedegen advies en kwalitatief hoogstaande producten. Van stikstofvaten tot totale turn-key projecten, zoals afvulstations voor druktanks en compleet leidingwerk in binnen- en buitenruimtes.

U kunt bij ons niet alleen terecht voor apparatuur voor vloeibare gassen, maar ook voor gasapplicaties als cilinderpakketten, gascilinder opbergkasten, drukreduceerders, omschakelautomaten, reduceerstraten en leidingwerk in roestvrij staal of koper. Cryo Solutions kan dit alles turn key opleveren en, als u dit wenst, ook service en onderhoud verzorgen.Ook voor specials en (elektronische) regelsystemen kunt u bij Cryo Solutions terecht. Of het nu gaat om een nieuw systeem of de modernisering van uw bestaande applicatie. En of het nu gaat om technische toepassingen of om Arbo-aspecten. Cryo Solutions heeft ruime ervaring in het upgraden en reviseren van bestaande installaties, zowel in vloeibare fase als in gasfase.

Tot slot kunnen wij onze technische medewerkers bij u detacheren voor technische ondersteuning bij bijvoorbeeld koudkrimpen, gecontroleerd invriezen of het lassen van roestvrijstalen leidingen. Ook alle benodigde apparatuur stellen wij in dat geval beschikbaar.Optimale service is standaard

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor huur of koop van alle benodigde apparatuur. Naast deze opties kan Cryo Solutions ook voor tijdelijke oplossingen zorgen in de vorm van transport, opslag en verhuizen van opgeslagen materiaal en complete systemen.

Vanzelfsprekend biedt Cryo Solutions alle vormen van service aan tijdens normale werkuren. U kunt echter ook kiezen voor een 24 uur serviceovereenkomst. Daarmee kunt u rekenen op bijvoorbeeld spoedlevering van noodapparatuur en back-ups binnen een vooraf met u afgesproken tijd.

Wat uw wensen ook zijn, Cryo Solutions vult ze graag voor u in.

Cryo Logistics
Onze logistieke dienstverlening bestaat uit het leveren van onder andere vloeibare gassen, droogijs en totaaloplossingen rondom vloeibare gassen. We kunnen kleinere hoeveelheden vanaf 3 liter leveren, maar ook 1.000 tot 1.500 liter per keer. Aanvullend kunt u bij deze service de schenkvaten, drukvaten en veiligheidsartikelen als cryogene handschoenen en zuurstofdetectieapparatuur huren - voor zowel korte als langere periodes. Het is zelfs mogelijk een wisselautomaat te huren. Deze unit maakt het mogelijk met gekoppelde standaard drukvaten een kleine bulktank te vormen. 

© Cryo Solutions B.V.    T:073 - 620 54 50   info@cryosolutions.nl   Contact   Privacy Policy