Biomedisch

Cryo Solutions heeft jarenlange expertise in het leveren en onderhouden van cryogene apparatuur voor het invriezen en opslaan van biologisch materiaal. Als geen ander kennen wij de specialistische behoefte in deze markt. U kunt dan ook rekenen op vakspecialisten die uw markt en wensen kennen en graag proactief met u meedenken.

Cryo Solutions biedt u alle benodigde producten en optimaal op elkaar afgestemde ondersteunende dienstverlening. Het leveren van zowel individuele producten, zoals stikstofvaten tot totale turn-key projecten, zoals cryobanken behoort tot de mogelijkheden.


Optimale service is standaard

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor huur of koop van alle benodigde apparatuur. Naast deze opties kan Cryo Solutions ook voor tijdelijke oplossingen zorgen in de vorm van transport, opslag en verhuizen van opgeslagen materiaal en complete systemen.

Vanzelfsprekend biedt Cryo Solutions alle vormen van service aan tijdens normale werkuren. U kunt echter ook kiezen voor een 24 uur serviceovereenkomst. Daarmee kunt u rekenen op bijvoorbeeld spoedlevering van noodapparatuur en back-ups binnen een vooraf met u afgesproken tijd.

Wat uw wensen ook zijn, Cryo Solutions vult ze graag voor u in.Extern opslaan bij Cryo Solutions ’s Hertogenbosch

Voor het onderbrengen van uw biologische opslag kunt u bij Cryo Solutions terecht; per 1 januari 2009 is hiervoor de nieuwe cryobank in gebruik genomen. Voor deze externe opslag werkt Cryo Solutions nauw samen met o.a. Snijders Scientific in Tilburg. Hierdoor is het mogelijk om zowel cryogene opslag te realiseren als ook opslag in mechanische vriezers van bijvoorbeeld -80.
 
Deze manier van opslaan kan gewenst zijn om meerdere redenen, maar de meest voor de hand liggende zijn toch wel risicospreiding en ruimtegebrek op uw eigen locatie. Naast het extern onderbrengen van uw back-up materiaal kan ook uw opslagmateriaal - waar u niet direct toegang tot hoeft te hebben - elders onder gebracht worden, zodat u uw kostbare ruimte optimaal kunt benutten.

Het extern opslaan bij Cryo Solutions kan met uw eigen opslagvat, maar u kunt ook een deel van of een geheel vat huren van Cryo Solutions. De opslag is incl. 24uur bewaking, FDA approved data-loggen van temperatuur én natuurlijk de vloeibare stikstof levering.

Om de (handeling) kosten zo laag mogelijk te houden heeft Cryo Solutions gekozen voor een systeem waarbij u zelf uw materiaal brengt, plaatst en haalt, ook omdat dit de beste garantie geeft dat er op de juiste manier met uw materiaal wordt omgegaan. Wanneer dit door derden gedaan wordt kan dit nooit 100% gegarandeerd worden, hoe goed men ook zijn best doet. Echter, indien u het op prijs stelt kunnen wij het transport van uw samples of vat wel regelen.

 

© Cryo Solutions B.V.    T:073 - 620 54 50   info@cryosolutions.nl   Contact   Privacy Policy