Computer Vriezers

Cryo Solutions biedt u computer vriezers die werken op twee verschillende manieren. U kunt kiezen voor vriezers van Planer, waarbij het inkoelen van de invrieskamer via injectie van (vloeibare) stikstof plaatsvindt. Daarnaast kunt u kiezen voor vriezers van Cryo-Logic, waarbij het in te vriezen materiaal met een verwarmingselement in de (vloeibare) stikstof wordt geplaatst. Met beide systemen kunt u ook ontdooien en (auto) seeden.

Computer Vriezers

Planer

De vriezers van Planer beschikken over een geavanceerde computer. Ze zijn geschikt voor het gecontroleerd invriezen en/of ontdooien van o.a. rietjes, ampullen en bloedzakken. De mogelijkheden zijn slechts begrensd door de afmeting van de vrieskamer.

Cryo Logic

De computergestuurde vriezers van Cryo Logic zijn eenvoudig, maar veelzijdig. Ze zijn geschikt voor het gecontroleerd invriezen en/of ontdooien van rietjes (CBS) en ampullen. De mogelijkheden worden begrensd door de afmeting en uitvoering van de vrieskamer. U heeft de keuze uit voorgeprogrammeerde units, units die via de PC werken of combinaties van beide. Er zijn twee type stikstofbaden (1,5 en 3,8 liter), waarin u de houder met het in te vriezen materiaal zet.

PLANER

Inhoud: 1.7 Liter tot 3.3 Liter

KRYO 560

Inhoud: 16 Liter

KRYO 750

Inhoud: 29 Liter

CRYO LOGIC

Temperatuurbereik: +40 graden tot -120 graden Celsius   
Invries-programma’s: 16    
Extra’s: Data-log functie, software

CL 3300

Temperatuurbereik: +40 graden tot -120 graden Celsius        
Extra’s: Externe data-log functie via PC en Cryogenesis software

CL 5500

Temperatuurbereik: +20 graden tot -43 graden Celsius   
Invries-programma’s: 8    
Extra’s: Intern battery      pack

CL 2200

Temperatuurbereik: +20 graden tot -43 graden Celsius   
Invries-programma’s: 4    
Extra’s: Extern battery pack