Dienstverlening

Onze dienstverlening bestaat uit meerdere componenten van algemene, technische of logistieke aard. Denkt u aan service & onderhoud en het leveren van vloeibare gassen, maar ook verhuur van cryogene apparatuur voor korte of langere periodes, het verhuizen van biologisch materiaal of cryogene apparatuur, ondersteuning bij totaalprojecten en technische hulp bij het opzetten van invriesprocedures behoren tot de mogelijkheden. Wij kunnen u met alles bijstaan.

Externe Opslag

Wilt u uw biologisch materiaal extern opslaan voor risicospreiding of omdat u te weinig of te dure opslagcapaciteit heeft? Ook dan is Cryo Solutions u graag van dienst. Cryo Solutions beschikt over haar eigen cryogene opslagfaciliteit die aan alle eisen voldoet. Daarnaast werken wij zeer nauw samen met enkele partners, onder andere voor de opslag van -80 vriezers. Er zijn verschillende niveaus van opslag en beveiliging mogelijk – voor iedere situatie en voor een betaalbare prijs.

Training- en cursusfaciliteit

Om uw medewerkers goed en veilig te laten werken met (vloeibare) gassen en de bijbehorende apparatuur, geeft Cryo Solutions technische trainingen en veiligheidscursussen. Deze kunnen plaatsvinden in onze trainingsfaciliteit, maar ook bij u op kantoor, al dan niet met uw eigen apparatuur, of op een externe locatie. Na deelname ontvangen alle cursisten een certificaat. Meer informatie vindt u in deze datasheet.

Producten en diensten