Heeft u behoefte aan grote opslagvaten voor alle mogelijke cryogene toepassingen? Dan bent u bij Cryo Solutions aan het juiste adres! U kunt bij ons terecht voor opslagvaten van Chart Bio-Medical. Dit merk staat bekend om haar veelzijdigheid en hoge, stabiele kwaliteit. Voor iedere toepassing vindt u het juiste vat. We hebben de mogelijkheden voor u op een rij gezet:

MVE CRYOSYSTEM serie
Geschikt voor de 'kleinere' capaciteit in opslag van ampullen in doosjes.

MVE HE/ETERNE serie
Geschikt voor de opslag van ampullen, rietjes en bloedzakken in gasfase. Voorzien van een TEC2000 vulautomaat , battery back-up noodsysteem en afgasvoorziening. Groot voordeel is een lage stabiele temperatuur van -190C boven in het vat. Dit wordt bereikt door de vacuüm geïsoleerde bovenzijde en de kleinere toegangsopening. Daardoor is ook stikstofverbruik beduidend lager. Het binnenwerk bestaat uit een carrousel waarin het opbergsysteem wordt geplaatst.

MVE816 voor de IVF
Speciaal voor de opslag van rietjes heeft Chart Biomedical dit 'droge' gasfase opslag vat ontwikkeld, dit unieke vat is het enige in zijn soort dat echt de garantie geeft dat uw rietjes op je juiste temperatuur bewaard blijven.

MVE serie
Geschikt voor de opslag in vloeistof-, gas- en droge gasfase van biologisch materiaal. Voorzien van een TEC2000 vulautomaat, battery back-up noodsysteem en afgasvoorziening. Groot voordeel is de grote nekopening, waardoor u snel en eenvoudig toegang heeft tot het opgeslagen materiaal. Het systeem kan snel en eenvoudig worden voorzien van een droge opslagsysteem met minimaal verlies aan capaciteit.

MVE serie voor opslag van rietjes in vloeistof
Speciaal voor de opslag van rietjes in de vloeibare stikstof is het systeem met verdraaibare canisters bedacht. Het grote voordeel van dit systeem is dat men met de goblets/visotubes kan werken zoals men al gewend is. Men kan deze 1 op 1 vanuit de kleine vaten in de grotere dubbele canisters zetten. De canisters zijn per laag rietjes onderling verdraaibaar zodat men snel kan werken, en ieder canister heeft zijn eigen vak in een open frame. We kunnen dit systeem voor ieder type vat en canister maken.

MVE 600/1400 serie
Gelijk aan de MVE serie, met als extra dat het geheel in een nette omkasting is verwerkt.

MVE Stock serie
Geschikt voor de opslag van grote hoeveelheden vloeistof in ampullen, rietjes of canes. Het stikstofverbruik van deze serie is bijzonder laag.

Taylor Wharton K-serie
Gelijk aan de MVE serie, maar dan standaard in een nette omkasting verwerkt.

Gemoderniseerde 2de hands en demo opslagvaten

Gebruikte opslagvaten uitgevoerd met onze nieuwe CryoFill vulautomaat. We hebben opgeknapte MVE, Taylor Wharton, CBS (Panasonic), Cryo Anlagenbau etc. op voorraad.Aanvullende opties

Andere uitvoeringen en merken zijn op aanvraag mogelijk. Daarnaast heeft u de keuze uit een zeer groot assortiment aanvullende mogelijkheden:

 • data-log software
 • los deksel al of niet gedeeld
 • losse 'droge' opslagframes (ook op maat gemaakt)
 • losse rekken, doosjes, kokers etc.
 • losse vulautomaten TEC2000 of Mowden AFT
 • opstapplatformen
 • overvulbeveiliging
 • relaisboxen voor koppeling van meerdere vaten
 • stikstofleiding filters
 • takelsystemen al of niet elektrisch
 • temperatuuropnemers, zoals PT100's
© Cryo Solutions B.V.    T:073 - 620 54 50   info@cryosolutions.nl   Contact   Privacy Policy