Opslag Containers - groot

Heeft u behoefte aan grote opslagvaten voor alle mogelijke cryogene toepassingen? Dan bent u bij Cryo Solutions aan het juiste adres! U kunt bij ons terecht voor opslagvaten van Chart Bio-Medical. Dit merk staat bekend om haar veelzijdigheid en hoge, stabiele kwaliteit. Voor iedere toepassing vindt u het juiste vat. We hebben de mogelijkheden voor u op een rij gezet:

MVE Eterne/HE Serie​

Geschikt voor de opslag van ampullen, rietjes en bloedzakken in gasfase. Voorzien van een TEC2000 vulautomaat , battery back-up noodsysteem en afgasvoorziening.

Groot voordeel is een lage stabiele temperatuur van -190C boven in het vat. Dit wordt bereikt door de vacuüm geïsoleerde bovenzijde en de kleinere toegangsopening. Daardoor is ook stikstofverbruik beduidend lager. Het binnenwerk bestaat uit een carrousel waarin het opbergsysteem wordt geplaatst.

MVE816 voor de IVF

Speciaal voor de opslag van rietjes heeft Chart Biomedical dit ‘droge’ gasfase opslag vat ontwikkeld, dit unieke vat is het enige in zijn soort dat echt de garantie geeft dat uw rietjes op je juiste temperatuur bewaard blijven

MVE Serie

Geschikt voor de opslag in vloeistof-, gas- en droge gasfase van biologisch materiaal. Voorzien van een TEC2000 vulautomaat, battery back-up noodsysteem en afgasvoorziening.

Groot voordeel is de grote nekopening, waardoor u snel en eenvoudig toegang heeft tot het opgeslagen materiaal. Het systeem kan snel en eenvoudig worden voorzien van een droge opslagsysteem met minimaal verlies aan capaciteit.

MVE Serie voor Rietjes

Speciaal voor de opslag van rietjes heeft Chart Biomedical dit ‘droge’ gasfase opslag vat ontwikkeld, dit unieke vat is het enige in zijn soort dat echt de garantie geeft dat uw rietjes op je juiste temperatuur bewaard blijven.