Cryo Medic is een vloeibare stikstof bezorgservice, die in nauwe samenwerking en samenspraak met huisartsen is opgezet, ten behoeve van onder andere huisartsen en dermatologen op basis van het omruilprincipe: “vol tegen leeg”. Een veilige, draagbare, vacuüm geïsoleerde container wordt bij de arts afgeleverd, de gereedstaande lege container wordt weer meegenomen.


Op basis van 13 wisselingen per jaar kan de gebruiker altijd beschikken over vloeibare stikstof. Eén container volstaat voor 1 tot 3 artsen in één praktijk (afhankelijk van het gebruik). Het behandelen van huidaandoeningen (wratten en pigmentvlekken) met vloeibare stikstof met behulp van een handige ophaalbeker kan nu op elk moment van de dag worden uitgevoerd.

CryoPro vloeibare stikstof cryo spray is een alternatief voor de wattenstaafjes. Deze verfijnde cryogene spuitbus zorgt ervoor dat de wratten- of huidbehandeling zeer effectief en nauwkeurig, maar ook veel pijnlozer, kan worden uitgevoerd. In combinatie met een handige, transparante sjabloon voor een gerichte behandeling, wordt het omliggend weefsel beschermd.

Cryo Medic+ voor het gemakkelijk en snel vullen van de CryoPro. Met gebruik van de zeer economische 10 liter container met hevel kan de CryoPro veilig, gemakkelijk en snel gevuld worden.

Cryo Logistics

Onze logistieke dienstverlening bestaat ook uit het leveren van grotere hoeveelheden vloeibare stikstof. Dit kan in eigen container of een koop-/huurcontainer.


 

Voor aanvullende informatie:

 

© Cryo Solutions B.V.    T:073 - 620 54 50   info@cryosolutions.nl   Contact   Privacy Policy